shutterstock_100517332.jpg
visual-meisje.jpg
team-2017.jpg

 

Topsport coaching

Wij zijn erop gebrand jou op weg te helpen naar topprestaties door mentale coaching. Dat is helemaal niet heel ingewikkeld, want coaching gaat altijd over het nu en de toekomst. Onze kortdurende begeleiding biedt inzicht in jezelf en we geven je praktische handvatten mee hoe je jouw obstakels kunt overwinnen en door kunt groeien. Een topsportprestatie begint bijd e sporter zelf, maar deze kan het niet alleen. Topsportprestaties en mentale gezondheid kunnen niet los van elkaar gezien worden. 

 

Tijdens de trainingen krijg je inzicht in aangeleerde patronen en kun je gelijk geleerde dingen in de praktijk brengen, waardoor je al snel zelf het verschil kunt maken. Geen ellenlange gesprekken, maar korte terugkoppelingen over wat jij ervaart en doet tijdens de oefeningen. Dit zorgt voor nieuwe inzichten, die je direct kunt integreren in de eigen sport. Heel veel doen en ervaren dus, omdat dit natuurlijk ook het beste bij je past! 
 

Onze trainers combineren hun eigen ervaring op topsport niveau met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van faalangst, weerbaarheidstrainingen en de sportpsychologie. Ervaren trainers die jou net even dat steuntje in de rug kunnen bieden. 

 

De coaching vindt plaats bij onze praktijk aan de Willemskade 18 te Zwolle.