• slide
Marietje Kessels Project opwarmers!

Wat een bijzondere en hectische periode maken we door op dit moment, iedereen zit thuis en we zien elkaar bijna alleen nog maar online. 

 

We hopen dat jullie enigszins de draad goed hebben kunnen oppakken na de kerstvakantie en het nieuwe jaar goed zijn begonnen. Om jullie alvast een beetje op te warmen en warm te houden, hebben we enkele oefeningen voor jullie bedacht.

 

Voor alle groep 7 en 8 leerlingen die op school mee gaan doen aan het Marietje Kessels Project (MKP) zijn deze filmpjes gemaakt om thuis met gezinsleden uit te voeren.  We zullen regelmatig een nieuw filmpje voor jullie plaatsen en via jullie meester of juf worden jullie hiervan op de hoogte gebracht. Zo hoef je echt niet iedere dag op deze website te kijken. 

 

Hieronder de link voor het eerste filmpje:

https://youtu.be/jMALG-J1G4o

 

Hieronder de link voor het tweede filmpje:

https://youtu.be/rZckP8vkEtI

 

Hieronder de link voor het derde filmpje:

https://youtu.be/iOLO4N6WmHM

 

Hieronder de link voor het vierde filmpje:

https://youtu.be/2ilEb2PdTOE

 

Hieronder de link voor het vijfde filmpje:

https://youtu.be/Gwm7GvomsKE

 

Veel plezier en tot snel!

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met het gebruik van deze cookies.

Ok