shutterstock_100517332.jpg
visual-meisje.jpg
Logo-MK-CMYK.jpg
team-2017.jpg

Comite van aanbeveling

Niet alleen Stichting Vechterweerd zet zich voor het Marietje Kessels Project. Het project wordt landelijk omarmd en heeft een stevig aanbevelingscomite.

 

De landelijke populariteit van het project laat zien dat verschillende instanties, onderzoekers en docenten overtuigd zijn van de kracht van het Marietje Kessels project.

 

Het aanbevelingscomite draagt het Marietje Kessels Project een warm hart toe en heeft ten behoeve van het project een stimulerende rol.

Graag stellen wij het aanbevelingscomite aan u voor.

 

van_der_Laan.jpegMr. Eberhart van der Laan. Was tot zijn overlijden burgemeester van Amsterdam en lid van het MKP aanbevelingscomite. Leiden, 28 juni 1955 Amsterdam, 5 oktober 2017.
Kees_bakker_CEO.jpegDrs. Kees Bakker. Voorzitter Raad van Bestuur bij het NJI.
Martine_Delfos-e1353115030297.jpgDr. Martine. F. Delfos. Wetenschapper, auteur, biopsycholoog.
foto_thea_hol.jpgDrs. Tea Hol. Directeur landelijke vakgroep kindermishandeling.
Gerianne_Rozema.JPGGerrianne Rozema. Directeur Veilig Thuis midden Brabant.
Marcelle_Hendrickx.jpegMarcelle Hendrickx. Wethouder D66 Tilburg.

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met het gebruik van deze cookies.

Ok