shutterstock_100517332.jpg
visual-meisje.jpg
team-2017.jpg

◦ Agogisch boksen

Bokscoaching Zwolle

Doen en ervaren, dat zijn de twee dingen waar het om gaat bij agogisch boksen. De praktijk laat zien dat kinderen het beste leren en zaken het snelste ‘oppikken’ door ze te ervaren. We kunnen het er uren over hebben, maar soms moet je het gewoon ervaren om bijvoorbeeld je ruimte in te nemen, stevig te staan, omgaan met druk, in balans zijn en afstemmen op een ander.

 

Boksen als metafoor!

Boksend opvoeden is een effectief bewezen programma waarin basisschool groepen een training volgen die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Door middel van boksspellen en het aanleren van bokstechnieken, met daarbij de juiste terugkoppelingen, stimuleren we het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wederzijds respect in de klas en daarbuiten. 

 

Onze trainers zijn gecertificeerd 'boksend opvoeden' trainers en gaan met enorm veel enthousiasme en passie met jou aan de slag om binnen vijf bijeenkomsten meer zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en gewoon weer lekker in je vel zitten. Hiervoor maken we gebruik van de pedagogische waarden van boksen en zetten we boksen in als agogisch en coachend middel. 

 

Tijdens de trainingen boksend opvoeden leren kinderen enorm veel over zichzelf. Geen ellenlange gesprekken, maar korte terugkoppelingen over wat ze ervaren en doen tijdens de boksoefeningen. Dit zorgt voor nieuwe inzichten waarmee je ze daadwerkelijk iets kunnen aanpakken. Heel veel doen en ervaren dus!

Daarom Kies je voor Boksend Opvoeden:

  • Boksen met zelfbeheersing
  • Boksen met een zelfbewust strategisch en tactisch plan
  • Boksen in een pedagogische en veilige omgeving
  • Vergroten van het zelfvertrouwen gegarandeerd door deze unieke cursus!
     

Onze trainers zijn aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en opgeleid om boksen in te zetten als agogisch middel. Daarnaast hebben zij in ieder geval een pedagogische achtergrond op HBO niveau (SPH/MWD/Pedagogiek). Tevens draaien zij al behoorlijk wat jaren mee binnen hun vakgebied en specialisatie. Durven jullie de bokshandschoenen aan te doen met ons? Wij wel, boks!

Deel deze pagina