shutterstock_100517332.jpg
visual-meisje.jpg
team-2017.jpg

Weerbaar genoeg?

Jouw mening doet ertoe en dat betekent dat jij je jezelf mag laten zien en je gehoord mag worden. Stel jezelf eens de vraag: 'Durf jij je mening altijd te geven, vindt je het makkelijk om nieuwe vrienden te maken en durf jij echt jezelf te zijn? 

 

Wij zorgen ervoor dat je binnen ongeveer vijf bijeenkomsten (in ieder geval geen langdurige praatsessies) meer zelfvertrouwen krijgt, een positief zelfbeeld ontwikkeld en gewoon weer lekker in je vel komt te zitten. Iedereen kan soms wel even een steuntje in de rug gebruiken en dat is precies wat we doen. We zorgen ervoor dat we een steuntje zijn en jij zelf weer met energie en vertrouwen durft te doen. 

Hoe we dat doen? Nou zo!

IMG_7434.jpg

 

Heel veel bewegen en doen! Weleens gehoord van bokscoaching, stoeioefeningen, een plankje doorslaan, niet helpende gedachten vangen of bijvoorbeeld stevig staan? Allemaal enorm leuke oefeningen die je helpen meer zelfvertrouwen te krijgen.

 

Zoals je misschien al wel hebt gelezen bieden wij meerdere trainingen aan waarbij het accent op verschillende gebieden kan komen te liggen, te weten de sociale vaardigheden, de sociale weerbaarheid (eigen mening mogen hebben/voor jezelf opkomen in sociale situaties), de mentale weerbaarheid (zelfvertrouwen/veerkracht) en of faalangst (RET)

 

Een intakegesprek bij onze praktijk geeft vast nog een beter beeld van hoe een training als deze er uit kan zien. Hierbij kan er dan ook gekeken worden welke thema’s terug dienen te komen en waar accenten in de training op kunnen komen te liggen. Aan een intake zijn geen kosten verbonden en deze is geheel vrijblijvend. Iedere individuele weerbaarheidstraining, SOVA training of Faalangst training blijft immers maatwerk!

 

Ow ja, al onze trainers hebben in ieder geval een pedagogische achtergrond op HBO niveau (SPH/MWD/Pedagogiek) en zijn post HBO opgeleid als weerbaarheidsdocent. Daarnaast hebben zij ruime ervaring binnen hun vakgebied en specialisatie en zijn zij dikwijls betrokken bij landelijke opleidingen tot weerbaarheidsdocent als docent of examinator. Durf jij de stap te zetten? Wij wel!

 

Benieuwd naar onze trainers? Ons Team