In september 2022 start de opleiding tot weerbaarheidstrainer weer. Deze fantastische opleiding zal vanaf september aangeboden worden vanuit het Weerbaarheidgilde, het aanspreekpunt voor en over weerbaarheid in Nederland.

Met enkele nieuwe gastdocenten, een nieuwe praktijk ruimte en een geweldig platform, gaan ze minimaal driemaal per jaar deelnemers de kneepjes van het vak ‘weerbaarheidstrainer’ leren. Enkele van onze ervaren MKP docenten zijn betrokken bij deze opleiding, wat niets anders kan betekenen dan vuurwerk!

Een opleiding voor iedereen die het geweldig lijkt om:  
•    Aan kinderen van 5 tot en met 14 jaar oud weerbaarheidstrainingen te geven.  
•    Doormiddel van uitdagende bewegingswerkvormen stevig in te zetten op de groepsdynamiek in klassen. 
•    Psycho-fysiek in te steken op de weerbaarheid bij kinderen en jongeren.

Meer weten, neem een kijkje op deze geweldige partner, die staat voor kwaliteit in weerbaarheid en echt het verschil maakt. www.weerbaarheidgilde.nl 

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met het gebruik van deze cookies.

Ok